Om mig

Om mig

Jeg hedder Pernille og er uddannet zoneterapeut (RAB), øre-akupunktør og massør. Jeg har specialiseret mig indenfor fertilitet, graviditet, fødsel og efterfødsel, samt babyer og børn.

Alle er selvfølgelig meget velkomne hos mig, også selvom I/du ikke ligger indenfor mit specialeområde. Jeg har bred behandlererfaring indenfor alle tre områder.

I 2004 blev jeg uddannet sygeplejerske og har i en årerække arbejdet indenfor forskellige specialer som nefrologisk, kardiologisk og primær sektor.

Sideløbende har jeg uddannet mig til zoneterapeut, øre-akupunktør og massør og er stifter af Klinik Sano.

_______________________________________


Fertilitet, graviditet, fødsel og efterfødsel har altid været min helt store interesse og gennem efteruddannelse, har jeg arbejdet på at dygtiggøre mig indenfor netop disse områder.

Derfor kan jeg tilbyde zoneterapibehandling der er målrettet fertilitetsudfordringer hos mænd og kvinder, modning/igangsættelse, babyer og børn.

Zoneterapi er kort fortalt, en nænsom trykbehandling på reflekszoner under fødderne, der afspejler hele kroppen og hjælper den i balance ved at sætte gang i de selvhelbredende kræfter. Derfor er zoneterapi yderst velegnet til både store og små.Øre-akupunktur kan også med fordel anvendes ved fertilitetsudfordringer, til modning/igangsættelse, men også ved fx ryg/lændesmerter, kramper i ben og ødemer.

Øre-akupunktur er en traditionel variation af akupunktur. Øret bruges som et kort over kroppens organer og ved ubalance opstår ømme områder i ørerne, svarende til genens fysiske placering.

_______________________________________


Jeg er også uddannet i 5-punkts øre-akupunktur (NADA), som kan bruges som et supplement til konventionel behandling, ved afhængighed/misbrug, psykisk sygdom og traumer.

Trænger den gravide krop til lidt kærlig omsorg eller er der ødemer/væskeophobning, kan jeg også tilbyde gravidmassage. Jeg lægger stor vægt på ryg, lænd og ben, da det typisk er her, den gravide, oplever gener fra. Hvis trykmassagen opleves for voldsom, kan cupping-massage også tilbydes.

Jeg er også certificeret IAIM babymassage instruktør og tilbyder 1:1 eller gruppeundervisning fx. mødregrupper. Vær opmærksom på at undervisning udbydes som et forløb, af fem undervisnings gange.

Jeg arbejder holistisk. Det vil sige at krop, sind og psyke hænger sammen og det tager min behandlinger altid udgangspunkt i.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.


Klinik Sano

v/ Pernille Hansen
Arnevangen 26
2840 Holte
Cvr. 39259486

Tlf. 51944774
E-mail: kliniksano@gmail.com

Åbningstider

Mandag 09:00 - 13:00
Tirsdag 09:00 - 13:00
Onsdag 09:00 - 13:00
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk